Inschrijving Ronde van Vlaanderen is open


maandag 26 november 2018 door Rob ThierigSinds enige tijd is de inschrijving van de Ronde van Vlaanderen geopend, ofwel We Ride Flanders zoals de tocht tegenwoordig heet. Deze tocht met vertrek vanuit Oudenaarde voor de midden en kleine afstand, en vanuit Antwerpen voor de prof versie, is elk jaar volgeboekt. Wil je eens een keer deze tocht rijden, dan is het zaak om je daarvoor tijdig in te schrijven.

16.000 enthousiaste wielerliefhebbers staan elk jaar aan de start van deze tocht. Ze trotseren de kasseien van de Paddestraat en over de Oude Kwaremont. Op deze steile hellingen is het soms lopen omdat iedereen elkaar daar ophoudt. Zie je dat niet zitten en wil je toch deze tocht rijden, kies dan voor de lange afstand. Aan de start van de lange afstand staan ongeveer 3.000 deelnemers. Het veld ligt al uit elkaar als je na ruim 100 kilometer de kasseienzones inrijdt. De deelnemers van de 140 kilometer zijn dan al ruim voorbij de eerste heuveltjes. Het is dan al zo rustig dat je hier echt niet hoeft af te stappen, omdat ze voor je aan het wandelen zijn.

Direct inschrijven kan via deze link.
Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.Bezoek ons op Facebook! Volg ons op Twitter Volg ons op Instagram Stuur een mail

Hosted and powered by RLAhosting

© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2019)