Bestel het Hart voor de Zorg wielershirt


dinsdag 14 april 2020 door Frank Jansen


Het zijn bizarre dagen! Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen en solidair te zijn. Ook NL Tour Rides levert graag een bijdrage. Na alle publicaties rondom de oproep van het KNMG om een hart onder de riem van het zorgpersoneel te steken, hebben zij een speciaal 'Hart voor de Zorg' wielershirt gepost op sociale media.


Hierop kreeg NL Tour Rides bijzonder veel positieve reacties van toerwielrenners, die dit shirt zouden willen dragen. Daarop hebben zij besloten het wielershirt te laten produceren en dit te koppelen aan een donatie aan het Rode Kruis. Je kunt het NL Tour Rides 'Hart voor de Zorg' wielershirt nu bestellen voor €35 inclusief verzendkosten, waarvan €15 aan het Rode Kruis wordt gedoneerd.

Een mooie actie die Cyclokalender uiteraard graag ondersteunt. Meer informatie en bestellen kan via deze link


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)