Cyclokalender geeft 5 GUERRA EVO zonnebrillen weg van Ekoï


zondag 19 mei 2019 door Frank Jansen


De GUERRA EVO bril van het Franse merk Ekoï is een opvallende verschijning. Wie goed kijkt naar de Giro zal 'm ook in het peloton gespot hebben. De rijders van Team Deceuninck-Quickstep rijden namelijk ook dit jaar weer met zonnebrillen van Ekoï.

Dit model heeft een aantal interessante eigenschappen. Natuurlijk is de lens verwisselbaar. Vermeldenswaardig is dat er maar liefst 8 verschillende typen lens beschikbaar zijn. Wat nog meer in het oog springt, letterlijk in dit geval, is het feit dat je de kleuren van het montuur naar hartelust kunt customizen als je 'm' via de Ekoï-site bestelt. Zo creëer je dus je eigen bril die precies bij je outfit en fiets past. 

Met slechts 36 gram (zelf nagewogen) is bril zeer licht te noemen. Met een aanbiedingsprijs van €47,95 (adviesprijs €79,99) is de bril behoorlijk voordelig. 

En nu het beste nieuws: Ekoï en Cyclokalender zijn al jaren goede partners. En om dat te vieren mogen wij 5 exemplaren weggeven! Het gaat om een model met een wit met rood montuur; de poten zijn zwart met wit. Er zit een standaardlens in (type 1.3) in.

Wat moet je daarvoor doen? Post onder ons Facebook-bericht waarom jij vindt dat jij deze bril verdiend hebt. Natuurlijk mag je ook een fietsmaat nomineren! Direct reageren via de site kan natuurlijk ook via deze link. Uiteraard dingen aanmeldingen zowel via reacties op Facebook als hier via de site mee naar een van de brillen. Wij kiezen de 5 winnaars en sturen de bril op per post. 
Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)