Cyclokalender zoekt bijzondere cycloverhalen


woensdag 18 december 2019 door Frank Jansen


Cyclokalender wil beginnen met een nieuwe rubriek: bijzondere cycloverhalen. En daar hebben we jouw hulp voor nodig! In dit artikel lichten we het één en ander toe.


Cycloverhalen scoren zonder uitzondering goed op onze website. En dat is natuurlijk niet zonder reden, want wat is er nu leuker om te lezen dan een episch bocht-tot-bocht verslag? Wij zijn op zoek naar fantastische cycloverhalen. Wat bedoelen we met bijzonder? Die definitie is natuurlijk niet in beton gegoten, dat kan van alles zijn. Materiaalpech, extreme weersomstandigheden, bijzondere ontmoetingen of een aparte voorbereiding: het zijn zo maar wat voorbeelden.

Twijfel je aan je eigen schrijf- of spelvaardigheden? Geen nood. Een redacteur kan jouw verhaal helemaal voor je nalopen. Het enige wat je hoeft te doen is je verhaal insturen. Dat kan op verschillende manieren. Via een privébericht op onze Facebookpagina of via een e-mail naar herman.nekkers@cyclokalender.nl. Het liefst vergezegeld van minimaal één rechtenvrije foto. Heb je die niet dan zoeken wij er eentje bij, dus dat hoeft geen belemmering te zijn.

Wij kijken uit naar jullie verhalen!


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)