Cyclokalender


woensdag 28 januari 2015 door Rob Thierig


Altijd benieuwd waar je naar toe moet in juni voor het rijden van een of meerdere cyclo's? Wil je weten wat je allemaal kunt rijden rondom de feestdagen? Geen zin om tig sites te doorlopen om je fietsvakantie te plannen? Maak dan gebruik van cyclokalender.nl

Onlangs is cyclokalender.nl in de lucht gegaan, een site die er naar streeft een zo groot mogelijk overzicht te geven van cyclo's, etappe koersen, meerdaagse evenementen, grotere toertochten en andere voor de wielerliefhebber interessante evenementen in Europa en daarbuiten.

De makers van de site struinen continue het internet af op zoek naar nieuwe evenementen en controleren ook regelmatig de op de kalender aanwezige evenementen. Mochten er desondanks cyclo's ontbreken of met fouten genoteerd staan, dan wordt het erg op prijs gesteld als dit wordt doorgegeven. Het aanmelden van een cyclo of tocht kan een ieder rechtstreeks op de site doen. Maar ook als je onvolkomenheden aan de website constateert horen we dat graag.

Ook is er een eenvoudige nieuws rubriek met relevante informatie over cyclo's/evenementen en het onder de aandacht brengen van (relatief) onbekende cyclo's die de moeite waard lijken

Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)