De winnaars van onze Giro delle Dolomiti-actie


dinsdag 18 februari 2020 door Herman Nekkers


Afgelopen week kon je je inschrijven voor drie gratis startbewijzen voor de Giro delle Dolomiti ter waarde van 330 euro. Het aantal aanmeldingen was overweldigend. Vandaag maken we de gelukkigen bekend die naar dit fantastische evenement mogen.

Wat maakt de Giro delle Dolomiti bijzonder?


Seiser Alm (foto: Giro delle Dolomiti)

De argumenten zijn legio. Zes dagen fietsen in de mooiste fietsomgeving die denkbaar is. Een combinatie van racen en genieten. Elke dag een getimede, autovrije klim. Klassementen voor verschillende leeftijdsgroepen. Een familiaire sfeer waarin de organisatie al gauw iedereen kent. En de renners onderling zelf ook. Maar er wordt serieus gefietst. De etappes hebben afstanden van 90 tot 160 kilometer en 2000 tot 330 hoogtemeters. Elke dag vertrek vanuit Bolzano dus geen gedoe met verplaatsingen. Gewoon een heerlijk evenement.


Kijk vooral deze video:


De winnaars van de gratis startbewijzen

De gelukkigen zijn:

  • Wouter Fioole – Nederland

  • Jacob Simon – Duitsland

  • Ype Poortinga - Nederland

Alle winnaars van harte gefeliciteerd namens het team van Cyclokalender. Niet gewonnen? Schrijf je dan gewoon in via de website van de organisatie.Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)