Eerste beelden nieuwe Wahoo ELEMNT gelekt


woensdag 17 april 2019 door Frank Jansen


Via een Deense webshop zijn per abuis beelden van de nieuwe Wahoo Elemnt gelekt, die de benaming ROAM mee zal krijgen. Waarschijnlijk heeft de webwinkel per ongeluk het embargo gebroken. Hoe het ook zij: het internet vergeet niets en daarom kennen we nu al een aantal details.


Duidelijk is dat de schermgrootte met 2.7" gelijk zal blijven aan de huidige ELEMNT. Het scherm is bovendien voorzien van zeer sterk gorilla glas, dat we kennen van de iPhone. Ook heeft het apparaat voor het eerst een kleurenscherm. De batterijduur zou met 17 uur gelijk blijven. 

Als je de prijs in Deense Kronen omrekent naar euro's komt de prijs net boven de 420 euro. Een stukje duurder dan de huidige ELEMNT dus. Maar helemaal zeker is dit niet, want de gewone ELEMNT is in Denemarken ook duurder dan in Nederland. 


[update] Inmiddels is er nog een factsheet uitgelekt, waarop meer details staan.Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)