Eifel 205 - Nieuwe cyclo om de hoek


woensdag 16 oktober 2019 door Herman NekkersMilestone Series, de organisatie achter Mallorca 312, heeft zijn vleugels uitgeslagen buiten Spanje. De extreem succesvolle cyclo was dit jaar binnen enkele uren volgeboekt. Deze succesformule vindt volgend jaar navolging in Duitsland. Op 22 augustus 2020 vindt namelijk de Eifel 205 plaats. Een compleet nieuwe gran fondo om de hoek.

Start en finish zijn in het Duitse Bitburg. De langste afstand is 205 kilometer met 2930 hoogtemeters. Maar voor wie dit te gek is zijn er ook twee kortere afstanden: 166 en 104 kilometer. De start is gepland om 8 uur 's morgens en het parcours is compleet autovrij! Er is wel tijdwaarneming en je krijgt een diploma, maar voorzover bekend is er geen podium. Desondanks een mooi evenement, zeer interessant voor fietsers uit de Benelux. De Eifel is een prachtig gebied en staat bekend om zijn goede wegen. Lees ook dit artikel.

Geïnteresseerd? Wacht niet te lang met inschrijven. Het inschrijfgeld loopt op gedurende de tijd. Bovendien verwachten we grote belangstelling. Alle informatie en inschrijving vind je op de officiële website.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)