Einde van de Corima Drôme Provençale


maandag 02 maart 2020 door Rob Thierig


De organisatie van de Corima Drôme Provençale heeft bekend gemaakt dat er geen 11e editie zal komen. De laatste editie van deze cyclo is vorig jaar april verreden in Montélimar. Misschien niet bekend bij het grote publiek mocht dit evenement toch elk jaar rekenen op deelnemers van buiten Frankrijk. Gelegen in de zonnige Provence, aan de Autoroute du soleil, werd een deelname aan deze cyclo vaak gekoppeld aan een vroege trainingsstage rondom de Mont Ventoux. 


De organisatie heeft de afgelopen jaren met grote inzet van ruim 300 vrijwilligers getracht de cyclo op de kalender te houden, maar afnemende vrijwilligers en onvoldoende financiële en technische ondersteuning hebben de organisatie tot dit besluit gedwongen. Voor velen zal dit een gemis zijn, maar wie goed rondsnuffelt op Cyclokalender kan leuke alternatieven ontdekken zoals:Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)