En de winnaars zijn....


dinsdag 02 juni 2020 door Frank Jansen


De uitslag van onze verloting voor de GFNY Alpes Vaujany (30 augustus) is bekend. Het lot heeft bepaald dat Math Simons (Nederland) en Daniel Rosinsky (Slowakije) de gelukkigen zijn. Zij krijgen een gratis startbewijs en kunnen tegen sterk gereduceerd tarief overnachten bij La Douce Montagne in Allemond. 

Wat is de GFNY Alpes Vaujany?

GFNY is een van de grootste organisatoren van granfondo's wereldwijd. In 2011 gestart met de Gran Fondo New York. De jaren erop uitgegroeid naar een organisator van wereldformaat. Kenmerkend zijn de felgroene shirts die de deelnemers moeten dragen tijdens de races. Op dit moment bestaat de GFNY World Tour uit 20 granfondo's over de hele wereld.

GFNY Alpes Vaujany wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het parcours kent drie beklimmingen: de Croix de Fer, de Glandon en de slotklim naar Vaujany. De cyclo is prima te combineren met de Marmotte Alpes, die dit jaar in het eerste weekend van september gehouden wordt. We schreven er al eerder over.

Alle info over het evenement vind je hier. Bekijk ook gerust de video eens:
Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)