Er is een nieuw review/verslag geplaatst


maandag 25 juli 2016 door Cyclokalender


Vandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Tour Transalp door Rob.


Na deelname in 2012 met René, had ik er gelijk al weer zin in, en Tim zo gek gekregen met mij samen te willen rijden bij de Grand Masters. Weer een jaar van hard trainen stond voor de boeg, maar was dat niet deel van de pret. Trainingskampen werden gepland. In maart een 5 daagse trip naar Calpe met Tim waar ik geen deuk in een pakje boter kon trappen. Twee weken later een onder geregend en gesneeuwd CTWT trainingskamp, en enkele ritjes in de Eifel. En toen begon de twijfel, was ik wel goed genoe


Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze link

Lees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)