Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 26 juli 2016 door Cyclokalender


Vandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Flipjes Toertocht door Cyclopaat.


Flipjes toertocht, startend in Tiel - als je nog weet dat 'de Betuwe' een begrip was in de jam- en appelstroopindustrie, dan verwacht je een tocht die grotendeels door het achterland van Flipje gaat. Helaas, niks is minder waar: het gaat zo snel mogelijk de Betuwe uit, richting de Grebbeberg en verder richting Arnhem/Oosterbeek. Ook de tweede helft is meer Utrechtse Heuvelrug, met het keerpunt in Maarn. Al met al is Flipjes Toertocht, in elk geval zeker de langere afstanden (125, 155 en 18


Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze link

Vandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Flipjes Toertocht door Rob.


Goede review, hier hebben de lezers wat aan. Je verwacht met deze naam idd een mooie route de Betuwe. Bedankt.


Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze link

Lees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)