Er is een nieuw review/verslag geplaatst


maandag 15 augustus 2016 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Krušnoton door Erik.


Krusnoton 2016, Teplice , Tsjechie Na het verslag van Martin (CTWT) vorig jaar, besloten om deze cyclo te gaan fietsen. Lang, veel hm maar vooral geen loterij om in te schrijven en geen massale drukte. De voorbereiding dit jaar gaf me wel de nodige twijfels, lang last van een hardnekkige hamstring/rug blessure maar gelukkig knapte dit redelijk op de laatste weken . Betekende wel dat ik niet veel zware tochten in de benen had. Slechts 1 redelijk lichte radmarathon (Belm) van 200km. Een weekje F

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)