Er is een nieuw review/verslag geplaatst


donderdag 08 september 2016 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de La Campilaro door Sjoerd Swinkels.


La Campilaro 2016 De Pyreneeën, dat werd deze keer de bestemming voor onze jaarlijkse fietsweek in de bergen. In afwijking van de afgelopen jaren, waar we meestal een cyclo combineerden met eigen routes, gingen we nu voor iets nieuws. We hadden ons met 6 fietsvrienden ingeschreven voor La Campilaro. Een driedaagse koers van 24 t/m 26 juli, die we uiteraard hadden gevonden via de cyclokalender. Het concept is als volgt. De drie etappes zijn tussen de 100 en 150 km met twee grote cols. De fi

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)