Er is een nieuw review/verslag geplaatst


vrijdag 09 september 2016 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Schwarzwald Super door Theo.


Een jonge tocht, dit jaar voor de derde keer georganiseerd op zondag 4 september, Der Schwarzwald Super!. Een ‘van berg tot berg’ verslag, omdat er voldoende over deze tocht is te verslaan. Er is altijd een reden iets te doen, of iets te laten…Ja ontzettende fietsCruijff, zo ken ik er nog wel 14…. Nu ja, voor mij was de reden deze tocht te gaan rijden er één van de mooie jeugdherinneringen aan deze regio. Zo’n 25 jaar geleden ben ik hier als tiener e

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de La Marmotte door Theo.


Bron origineel verslag (oa ter verklaring gebruik forumnamen): http://www.fiets.nl/forum/viewtopic.php?f=26&t=76952&start=144 Een veredelde toertocht, of een minimale (want afgetuigde) wedstrijd, voor mij is Marmotte een (on)bereikbare vrouw met een prachtig temperament. Je moet je goed voorbereiden (onervaren ben je niks), de ‘looks’ op orde hebben (heerlijke ongeschoren benen), klimcapaciteiten bezitten en uitstralen dat je ‘ze hebt’, werken aan je wieler vocab

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Limburgs Mooiste door Theo.


Een must do, toch wel. Dit jaar de Oranje route gereden en daarmee voor het eerst een dergelijke tocht in het Limburgse aangevangen. Overnacht op de Limburgs Mooiste camping. Perfect en een leuke sfeer. Goede sfeer ook op het centrale terrein in het centrum, bij start en finish. Hier voor een prima prijs goed gegeten en gedronken, met vele fietscollega's. Over de tocht zelf kan ik kort zijn. Prachtig. de 240km route is zwaar, heel zwaar, maar zeker goed te doen. De verzorging onderweg was van r

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Klimclassic door Theo.


Dit jaar voor het eerst gereden. Op het slechte wegdek in de Voerstreek na, geen klachten. Leuke route, heerlijk weer dit jaar, goede verzorging. Dus eigenlijk geen reden deze niet te rijden. Wel even opletten bij het stallen van de fiets op het centrale terrein bij het NH hotel, zet deze op slot. Ieder jaar vertrekken er (over het algmeen wat duurdere fietsen) een paar fietsen met een nieuwe eigenaar, de oude iets of wat gefrustreerd achterlatend.

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Friese Elfsteden Rijwieltocht door Theo.


Deze tocht is enkel aan te raden voor sfeerfietsers. De sfeer is namelijk uitzonderlijk, uitzonderlijk goed. Dit jaar was het weer niet al te best, maar toch zaten de Friezen al vanaf vroeg in tuinen en straten het eigen Fries Carnaval te vieren. Pils, eten, dorpsfeesten en ga zo maar verder. Het applaus en de aanmoedigingen zijn hartverwarmend, maar het fietsen als sport is bijzaak. En wellicht ook wel terecht, het fietsen gaat over de fietspaden, rijp en groen fietsen mee, dit is gewoon geen

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)