Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zondag 11 september 2016 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Holland Classic door Theo.


Op de kalender staat deze voor 11 september, maar ik zou niet gaan, want hij werd toch echt vandaag verreden, 10 september 2016. Gisteravond begon het wat te kriebelen. Het weer is errug lekker en de benen zijn goed, dus what to do? De Stouwdam Classic bij mij in de buurt wordt niet meer gereden op de 2e zaterdag in september, dus even verder kijken en uitgekomen bij deze toertocht. Niet echt weten wat te verwachten, die kant op gegaan. 1e enorme bonuspunt: op de locatie was de daginschrijving

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)