Er is een nieuw review/verslag geplaatst


maandag 12 september 2016 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Weserbergland Radmarathon door Erik.


Nu heb ik wel wat met het Weserbergland, jarenlang rotsgeklommen in de diverse gebiedjes daar. Toen deze tocht voorbij kwam op BDR kalender dus op de cyclokalender toegevoegd en met de goede weersverwachting kon ik het niet laten nog een 200+ tocht mee te pakken dit jaar. Nu kon ik zaterdag al vertrekken en daar slapen in een sporthal oid (kan bij meer Radmarathons) maar ik koos er voor om midden in de nacht op te staan en smorgens heen te rijden.  Een dikke 2 uur rijden valt op zich nog m

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)