Er is een nieuw review/verslag geplaatst


maandag 19 september 2016 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Gran Fondo Torino door carla.


Granfondo Torino is een zeer lokale cyclo. Eigenlijk zie je alleen maar Italianen aan de start. Maar dat is ook wel zo leuk. Ze vinden het heel bijzonder dat een Nederlander ‘speciaal’ hiervoor naar Turijn komt. Bij de inschrijving wel wat problemen, omdat ik geen Italiaans spreek en daar bijna niemand Engels. Ik had geen licentie en moest dus eerst een heel formulier invullen en vervolgens 15 euro voor een dagverzekering betalen. Ik had nog een Ötztaler Radmarathon in de benen

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)