Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 07 februari 2017 door Cyclokalender


Vandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Winterfiets Elfstedentocht door Erik.


In een opwelling aangemeld, mooi doel om na een toenmalige blessure naar toe te werken. De weersverwachtingen gingen van windkracht 5 en iets van 10mm regen naar windkracht 2-3 en droog op de dag zelf. Geloof maximaal 1500 deelnemers. Er werd gestart in 3 groepen, ik denk dat ik 1 van de weinige fietsers ben die in de elfstedenhal lek gereden heb. Stond ik voor de startstreep als een malle een bandje te verwisselen terwijl de deur weer dicht ging. Kon dan toch nog weg en zette solo de achtervolg


Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze link

Lees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)