Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zondag 23 april 2017 door Cyclokalender


Vandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Dottlandtour door Erik.


De Dottlandtour vanuit Emsdetten. Kleine 150km met 800-900 hm. Start was om 9.30 waardoor je nog op een normale tijd op kon staan. De tocht ontwijkt de "bekende" hellingen uit b.v. tecklenburger rundfahrt. Zou qua HM wel leuker zijn. Toch was het zeker geen makkie, zoals vaker bij de rtf's werd er stevig gestart, tegen de 40 km het 1e uur. Als slow starter perfect om jezelf op te blazen  . Na de 1e Kontrolle beginnen de heuvels, paar korte steilere stukken maar meest vals plat. Bij het "kee


Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze link

Lees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)