Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zaterdag 10 juni 2017 door Cyclokalender


Vandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Friese Elfsteden Rijwieltocht door Marcello.


Prima dagje gehad. Wekker gezet op 05:00, om vervolgens rond 06:40 uit Bolsward te fietsen voor 230 km's. De eerste 130 kilometer was met de wind vol op kop en daar waar het kon lekker doorgetrapt en daar waar het niet kon lekker mee peddelen. De stempelposten waren behoorlijk druk en vooral in Leeuwarden moesten we erg lang wachten. Die tijd gebruikte we dan ook maar om even wat te eten. Eenmaal uit Leeuwarden, ging de gaskraan eventjes lekker open en kreeg 10 man en 1 vrouw mee, helaas konde


Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze link

Lees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)