Er is een nieuw review/verslag geplaatst


vrijdag 16 juni 2017 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de SuperGiroDolomiti door Anoniem.


In mijn zoektocht naar een zware maar niet al te grootschalige cyclo, kwam ik de SuperGiroDolomiti tegen. In 2017 werd de cyclo pas voor de vierde keer gereden en op internet waren dan ook nog maar weinig ervaringen te vinden. Het parcours leek uitdagend en ik heb goede ervaringen in Oostenrijk, dus toch maar ingeschreven. De start was 's ochtends om 6.30 uur vanaf het treinstation in Lienz en de finish ruim 230 km en 5.200 hm later in het centrum van de stad. Het is een cyclo in een geweldige

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)