Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 04 juli 2017 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de La Saumuroise door Otto.


Mooie Franse cyclo. Heuvelachtig parcours zonder echte lange hellingen. Relatief kleinschalig met een gezellig ontbijt vooraf en lunch na de cyclo met wijn en andere Franse lekkernijen. De top rijdt serieus hard maar er is ook genoeg 'dekking' vwb groepen met minder snelle deelnemers. Gemiddeld niveau toch redelijk hoog. En na afloop niet te snel weggaan, je kunt zomaar podium in je leeftijdscategorie hebben gereden en in de prijzen vallen . Als je in de buurt bent in de zomer een echte aan

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)