Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 18 juli 2017 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Engadin Radmarathon door Herman_N.


Snel een gelletje naar binnen gieten en er eentje meepakken voor onderweg. Nog even een beker cola. En nog eentje. Ik ben op het laagste punt van de route, de bevoorrading aan de voet van de Albulapass. Ik ga snel door. Op weg naar de Albulapass, de laatste en zwaarste opgave van de dag. 'Mijn benen voelen nog prima, hopelijk blijft dat zo', denk ik als ik begin aan het slotakkoord. Ik zit in een groepje en het is nog vlak in de aanloop naar de pas die 1400 meter hoger ligt op een ruime 2300 met

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Marmotte Granfondo Alpes door Herman_N.


Zondag 2 juli stond de Marmotte op het programma. Sinds de organisatie in Belgische handen is, zeker geen achteruitgang trouwens, officieel bekend onder de naam Marmotte Granfondo Alpes. Maar dat zegt niemand. De Marmotte dus, een magische naam in wielertoeristenland. Jaarlijks staan hier zo’n 7000 rijders aan de start die de route over de meest legendarische Alpencols, bekend van de Tour, zelf willen meemaken. Enkelen doen mee voor de overwinning, velen willen een bepaalde tijd rijden, ma

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)