Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 29 augustus 2017 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de La Serre Chevalier door matthiav.


Kleinschalige cyclo (100-200 deelnemers), maar dat zie je niet aan de organisatie. Overal op het parcours seingevers die het verkeer tegenhouden, moto begeleiding, sommige wegen zijn zelfs autovrij. Mooi maar zwaar parcours, prijs is zeer laag in vergelijking met andere cyclo's, en dit is inclusief een fiets shirt en buffet na de cyclo. Absolute aanrader!

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)