Er is een nieuw review/verslag geplaatst


vrijdag 27 oktober 2017 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Velomediane Claudy Criquielion door Alwin.


Dit jaar heb ik door omstandigheden niet veel gefietst en al helemaal geen lange afstanden. Het feit dat ik geen doel had gesteld voor dit jaar helpt dan kennelijk ook niet. Uiteindelijk besloot ik daarom dat de Criq dan maar het doel moest worden. Ik zou nog genoeg tijd hebben om me daarop voor te bereiden. Helaas was de praktijk weer anders. Ik wilde tijden de vakantie wat flinke tochten rijden maar een flinke verkoudheid ontnam me de zin om te fietsen. Later ging het wel en heb ik nog een ri

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)