Er is een nieuw review/verslag geplaatst


woensdag 17 januari 2018 door Cyclokalender


Vandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de ALE Cycling Gandia door Dirk.


in 2017 voor het eerst georganiseerd en gelijk een prima georganiseerde cyclo. Volop begeleiding, drinken en eten onderweg. Misschien minpunt dat na afloop geen douchegelegenheid is. Voor het inschrijfgeld ook nog een mooi windjack zonder mouwen ontvangen. de cyclo is niet al te lang maar door de eerste, zware, klim is een redelijke voorbereiding toch wel noodzakelijk   . Wat mij betreft voor herhaling vatbaar en dus heb ik de inschrijving al gedaan.


Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze link

Lees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)