Er is een nieuw review/verslag geplaatst


woensdag 31 januari 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Engadin Radmarathon door Arjan.


Engadin:   Das Radrennen auf den Schönsten Pässen der Schweiz. Zo presenteert de organisatie van de Engadin Radmarathon zichzelf. Een route met daarin de prachtige Albula. Naar ik gehoord heb was deze pas in een nog niet zo ver verleden gedeeltelijk onverhard. De beroemde Zwitserse spoorlijn moet hier prachtig langslopen. Het is nog maar de twaalfde editie, dus nog een jonge cyclo. Via de alom bekende uitstekende  reisorganisatie heb ik mij ingeschreven met daaraan vooraf

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Quebrantahuesos door Arjan.


Met spijt moet ik zeggen dat de Quebrantahuesos er al weer op zit. Ja, ik kijk er echt met heel veel plezier op terug.   In de periode ervoor was ik alvast een week in de Franse Pyreneeën, in Luz Saint Saveur om daar nog een beetje leuk in de bergen te fietsen. Helaas regende het echt elke dag en als ik ergens niet tegen kan dan is het regen. Temperatuur is van veel minder belang, als het maar droog is. Toch nog redelijk wat kunnen fietsen  aldaar.  Bekende cols zoals de

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)