Er is een nieuw review/verslag geplaatst


donderdag 17 mei 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Training Camp Ardennes door Wouter Slijkerman.


Training Camp Ardennes 2018 In het weekend van 20 tm 22 april stond Training Camp Ardennes op het programma. Van te voren houd je rekening met niet bijster lekker weer want in de Ardennen kan het soms best spoken. Niets minder was waar: een weekend met prachtig weer en temperaturen die opliepen tot wel 30 graden. Wat een feestje ! Prachtige omgeving, hele mooie routes uitgezet door Gijs Bruinsma en een organisatie die aan alles heeft gedacht. Ontbijt, lunch en diner, alles was super geregeld.

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)