Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 22 mei 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Gran Fondo Felice Gimondi door MiriamR.


Afgelopen editie (6-5-18) reed ik deze gran fondo. Helaas de 89 km ipv de geplande 160 ivm gekneusde ribben drie weken daarvoor. De organisatie is top: de dag ervoor haal je je spullen op en krijg je de meest gevulde goodiebag aller tijden. De gran fondo zelf is over een prachtige route, afgesloten voor het verkeer dus dat is heerlijk fietsen. De klimmen zijn goed te doen, het is echt genieten van begin tot einde. Goede verzorgingsposten onderweg en mocht je een mechanicien nodig hebben kri

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)