Er is een nieuw review/verslag geplaatst


vrijdag 25 mei 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Granfondo Vosges door Axel.


Eerste editie van deze cyclo gereden. organisatie was goed op orde, er was wel een aanpassing aan het parcours tov de kaart en hoogteprofiel op de website. Ik kon de speaker niet verstaan maar neem aan ivm werkzaamheden aan de weg oid. Daardoor zat er een extra kuitenbijter in van 2 km aan 10% tussen de tweede en derde aangekondigde klim. bevoorradingen waren op zich prima, SiS was de voedingssponsor en ze hadden gels en repen en sportdrank van ze liggen bij de bevoorrading. Alleen bij de tweede

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)