Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 29 mei 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Friese Elfsteden Rijwieltocht door marcello.


Het is maandagochtend, de wekker gaat, het is 04:00 uur. Ik heb prima geslapen op mijn vaste logeeradres in Bolsward. Eerst maar eens naar beneden om de koffie aan te zetten. Terwijl ik het mooie tenue van Cyclokalender aan trek, ruik ik de koffie en eenmaal beneden begin ik rustig aan m'n ontbijt. Rond 05:10 uur fiets ik rustig aan naar de start, wat 800m bij mijn logeeradres is. Ik start dit jaar in groep 5 (05:32 uur). Eenmaal bij de start aangekomen stonden er al honderden fietsers klaar. H

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)