Er is een nieuw review/verslag geplaatst


donderdag 31 mei 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Hel van Twente door Erik.


Na een paar jaar afwezigheid met 3 fietsmaten naar Almelo afgezakt voor de 6e of 7e deelname, ben de tel even kwijt. Van oorsprong een ambtenarentocht maar er zijn meer mensen die vrij zijn of een snipperdag nemen. Vandaag ± 1300 horen we later. Op de 165km niets van te merken.  Bij de start een collega van fietsmaat opgepikt, na een paar kilometer sloten nog paar rijders aan en uiteindelijk met 9 het grootste deel van de tocht gereden. Zoals fietsmaatje noteerde, soms pik je mensen

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)