Er is een nieuw review/verslag geplaatst


donderdag 21 juni 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de La Morzine Haut Chablais door Arjan.


  La Morzine 2018   Na wat wikken en wegen wilde ik dit jaar weer eens naar Morzine toe om aldaar o.a. de cyclo La Morzine Haute Chablais te fietsen. Door omstandigheden kon ik daar pas op de woensdag voor de cyclo aankomen. Enfin, het beste ervan maar gaan maken. Een leuk hotel aan het Lac de Montriond wat pal aan de finish van de cyclo ligt met bijzonder vriendelijke eigenaren. De donderdag gelijk maar een pittige toch gemaakt, ja ik weet dat het misschien voor de cyclo niet v

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)