Er is een nieuw review/verslag geplaatst


woensdag 11 juli 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Marmotte Granfondo Alpes door Marc.


Nu terug uit Frankrijk ook maar eens mijn verhaal opschrijven.Na een voorbereiding met wat klimtoertochten (Volta Classic, Waalse Pijl en Jean Nelissen) een totaal van 5500km sinds jan 2018 in de benen op naar Frankrijk. Op de woensdagmiddag aangekomen en gelijk even de benen getest op d'Alpe. Tjonge wat een martelgang. Achteraf niet raar omdat ik 's morgens om 03:30u ben opgestaan en in 11 uur naar Le Bourg d'Oisans ben gereden.De volgende dag was het weer niet top toch maar de Glandon van de a

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)