Er is een nieuw review/verslag geplaatst


donderdag 12 juli 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Marmotte Granfondo Alpes door Michiel Kreutzer.


Zondag 9 juli 2018 — Dit is mijn tweede Marmotte. Vorig jaar reed ik deze tocht voor het eerst met een groep doorgewinterde routiniers die talloze cyclo’s op hun tellertje hebben staan. Dat was perfect, want ik kon nog geen klepper van een pannenkoek onderscheiden. Zo kon ik heerlijk uitvragen en me laten voorlichten over laatste-dag voorbereidingen, tactieken en kledingadviezen, geschreven en ongeschreven regels. En natuurlijk de positief gemeende speldenprikjes incasseren: “W

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Marmotte Granfondo Alpes door Anco.


4:45 gaat mijn wekker. Normaal zou ik me omdraaien, iedereen voor gek verklaren en nog wat uurtjes pakken maar nu sta ik gelijk naast mijn bed. Het is MarmotteDay! Snel even wakker worden onder de douche, ontbijt erin en richting de start. Ben nu toch wel wat nerveus, mijn eerste Granfondo, mijn eerste keer klimmen in de Bergen. Tot nu toe nog niet verder geweest dan wat heuveltjes in Limburg en Duitsland. Maar dit jaar ga ik de uitdaging aan en laat mij tevens sponsoren om zo geld op te halen

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)