Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zaterdag 14 juli 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Marmotte Granfondo Alpes door Arne.


06:00 in de ochtend op zondag 8/7/18. De wekker loopt af en realiseer mij dat ik vandaag voor de 1e maal in mijn leven de Marmotte zal rijden. Ik spring uit mijn bed van onze stacaravan en begin mijn ontbijt naar binnen te werken dat ik gisteren had klaargezet. Daags voordien had ik alle spullen klaargelegd om de tocht aan te vatten zodat ik deze ochtend geen stress zou moeten hebben. Rond 6:45 spring ik op mijn fiets om mij naar de start te begeven. In het wiel van een Spaans koppel rij ik op

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Marmotte Granfondo Alpes door Roy.


Zondag 8 juli, 6:40, Bourg d’Oisans. “Are you a professional”, vraagt een deelnemer uit New York? Om me heen kijkend zie ik dat hij mij bedoeld. “Because your name and flag are on your number”. Na hem vriendelijk te hebben uitgelegd dat ik verre van professional ben haal ik enigszins opgelucht adem. Niet de enige die zich afvraagt wat hij in dit eerste startvak doet. Om me heen blinkende fietsen die stuk voor stuk een waarde hebben waarbij de prijs van mijn fiets, i

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)