Er is een nieuw review/verslag geplaatst


woensdag 01 augustus 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Tour Transalp door Carla.


Dit jaar voor het eerst deelgenomen aan de Tour Transalp. Wat een belevenis! Ik vormde samen met Linda het team Dutch Express. Er staan bij de dames altijd wat minder teams aan de start dan bij de andere teams, maar je weet van tevoren niet hoe goed de concurrerende teams zijn. Pas de dag voor de start was de startlijst bekend, maar de namen zeiden ons niks en met googelen kwamen we ook niet heel veel verder. Na dag 1 zouden we pas echt weten waar we aan toe waren. De start was ditmaal niet in

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)