Er is een nieuw review/verslag geplaatst


maandag 06 augustus 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Sean Kelly Classic door Erik.


Hij stond al jaren op de lijst, maar kwam nooit uit met vakantieplannen of werk. Dit jaar kwam het "toevallig" zo uit dat we na 2 weken Briancon en Vogezen nog 2 nachtjes Vielsalm aandeden. Smorgens naar de start gereden, 8 euro betaald ( ook als NTFU) lid krijg je korting en iets na 7.30 vertrokken. 2 Dagen eerder in de Vogezen veel last van de warmte gehad dus ik had wat twijfel of ik vandaag de 170 moest doen. Ik kon altijd nog eerder afdraaien. Totaal onbekend met de route, hoorde wel iets o

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)