Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 28 augustus 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Int. 16 Talsperren Rundfahrt door Rick.


Mooie toertocht door de heuvels net onder het Ruhrgebied, dus vanuit Nederland nog wel een keer te bereiken.De verzorgingsposten waren rijkelijk gevuld met eten, van taart tot pasta en van winegums tot mueslirepen. Het enige 'minpuntje' is dat ze geen sportdrank kennen, alleen water en een soort appelsap met prik.Na de tijd voldoende mogelijkheden tot douchen, eten en drinken.

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)