Er is een nieuw review/verslag geplaatst


donderdag 30 augustus 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de La Cyclo Morbihan door stefvloeman.


In mijn eerste jaar als cyclo-renner kwam ik afgezakt naar Plouay voor de Cyclo Morbihan. Deze wedstrijd vindt plaats op vrijdag tijdens een 4-daags wielerevenement in Plouay, waar op zondag de Bretagne Classic (vroeger GP Plouay) voor profs wordt gereden. Ik koos voor deze cyclo omdat het eens iets anders is dan een rit in het hooggebergte, waar ik al voor een eerste keer kennis mee had gemaakt in La Morzine-Haut Chablais 2018. Aangezien ik nog maar weinig ervaring heb met cyclo's, wist ik nie

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)