Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zaterdag 08 september 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de La Cerdanya Cycle Tour door Carla.


Na de Marmotte Alpes zijn we naar Girona gegaan voor een paar dagen fietsen. Omdat ik nog wel een cyclo wilde rijden had ik vooraf gekeken op de Cyclokalender of er nog iets in de buurt was. In het plaatsje Alp in de Spaanse Pyreneeën vond ik een cyclo, La Cerdanya. Vorig jaar was daar nog de langste afstand 200km, maar dit jaar was dat nog maar 175. Maar toch, leuk om nog even te doen. De cyclo telt drie verschillende afstanden. Naast de Endurance van 175 km met 3.461 hm, is er de Medial

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)