Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zaterdag 15 september 2018 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Siljan Runt door Anoniem.


heb deze rit vele malen gereden, zowel 100 km en 160 km. De tocht is bijna vlak met slechts hele lichte steigingen. De 160 km. gaat beide rond het ORSA meer en het Siljan meer.. En alleen in het midden van de toer een hele korte maar reële klim. De 120 km rond het Siljan en 70 km om Orsa meer. Alle afstanden zijn met lichtere steiging en 2km. Voor de finish nog even een kleine stevige, maar dan zijn de benen een beetje moe. De 120en 160 km hebben bij Tällberg en hele korte maar

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)