Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 29 januari 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Jempi Monsere Heuvelklassieker door Bert De Valck.


Fantastische organisatie en een parcours dat zijn gelijke niet kent...prachtige klassieke hellingen maar ook talloze indrukwekkende WOI liggen passeer je via deze tocht (tine cot, hill 60, passendale….). De lange aftand doet ook een ommetje langs Frankrijk en een van mijn favoriete hellingen...mont kokereel. Mooier worden landschappen niet...en zo kort bij huis...En dan weer langs de mont noir, banenberg en rodeberg….Ook de overmijdelijke Kemmel ligt op de weg. Onderweg goede bevoorrading en ste

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)