Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zondag 05 mei 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Gf Loret door the_ur.


Zaterdag 27 april. Gran Fondo Lloret Costa Brava. Als meivakantie kozen we dit jaar, na een aantal jaren Italië, voor Spanje. Platja d’Aro aan de Costa Brava, in de buurt van Girona. Deze streek was een mooi affiche voor wat mooie fietstochtjes. Na het boeken maar eens op cyclecalender.nl gekeken of er niet toevallig een georganiseerde tocht in de buurt plaats vond. Midden in de periode dat we daar waren stond de Gran Fondo Lloret Costa Brava op het programma. Een op papier best forse toc

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)