Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 28 mei 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de ALE Cycling Gandia door Tim.


op zich een mooie, nog redelijk kleinschalige cyclo met (uiteraard - het is Spanje) prima verzorging onderweg en erna. Helaas pak ik daar zelf nooit iets van, als het een cyclo is dan is het koers. En geen tijd voor uitgebreid fourageren. De eerste kilometers (15 of zo?) gaan geneutraliseerd en bij het starten van de eerste klim (vall de gallinera) gaat de koers los. 5 klimmen waarvan 3 er uit springen. De eerste wegens de lengte (km of 20) de 2e is een km of 5 met een procentje of 5 en de laats

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Schleck Granfondo door Tim.


erg professioneel opgezette Cyclo op rij afstand van NL. Lekker relaxte tijd voor de start ook: 9.30 wordt je weggeschoten. Veel vakken, één per leeftijdscategorie. En die vakken gaan ook redelijk gespreid van start. Mijn startvak 55-59 ging dus ook pas om 9.39 over de mat. Dus alle écht snelle mannen zijn al bijna 10 minuten op weg en daar kom je dus nooit meer bij om in een "goeie groep" te kunnen zitten. Het schijnt ook dat vooraan de start hectisch is wegens het positie kiezen en in de goede

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)