Er is een nieuw review/verslag geplaatst


vrijdag 31 mei 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Maxime Monfort Classic door Tim.


Vandaag (30/5/2019) deze kleinschalige toertocht gereden. Op papier (bij de inschrijving) 155Km. Uiteindelijk (mede door een last minute aanpassing van de route) net iets meer dan 140K. Dat vonden we vandaag niet heel erg, want de Ardennen deden hun reputatie eer aan; het was miezerweer bij vertrek, maar de laatste 20 K waren ronduit nat. Dat is op de Stockeu (die maar tot aan het monument van Eddy Merckx gereden wordt hier, dus eigenlijk "telt ie niet") dan bij het "en danseuse"weer lastig. En

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)