Er is een nieuw review/verslag geplaatst


maandag 26 augustus 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Roodtoer Race en Strade Bianche door Erik.


Op de zondag de 160km weg rit van de roodtoer gereden, vorig jaar de 95km gravel dus dit jaar wat anders, andere keus was 1 van de mtb ritten van de roodtoer. Fantastisch weer dit weekend. Helaas op de zondag niet veel rijders op de langste afstand waardoor het 150km solo werd. In het begin een 10km bij iemand in het wiel mogen zitten die de 90km deed. Op de 160km 4 verzorgingsposten met voldoende aanbod, bananen, koeken, gelletjes en repen. Genoeg sportdrank en water om de bidons te vullen wat

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)