Er is een nieuw review/verslag geplaatst


dinsdag 27 augustus 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Alpenbrevet door Frank Jansen.


Goed, het Alpenbrevet Platin dus. Dat was een blinde vlek op mijn toch al redelijk gevulde cyclopalmares. De Gold versie had ik al 2x gedaan, maar de Platin ontbrak nog. Dus daar moest verandering in komen, en wel dit jaar. De voorbereiding verliep langs de geijkte route. Veel en gevarieerd fietsen en waar mogelijk veel hoogtemeters pakken. De afgelopen 2,5 week was ik met mijn familie nog in de bergen, en heb daarbij nog flink wat grote en kleine cols opgebold. Met ruim 7000 trainingskilomet

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)