Er is een nieuw review/verslag geplaatst


zaterdag 31 augustus 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de Schwarzwald Super door Arjan.


Ergens vorig jaar vertelde mijn eega mij naar aanleiding van een radio programma op Radio Nacional de España dat ze wel eens een keer naar het Zwarte Woud wilde. Daar was ik een paar jaar geleden al eens een keer geweest en kende dus al een flink aantal beklimmingen. Maar ik had ook wel het een en ander gelezen over de Schwarzwald Super. Een niet misselijke tocht met 4 afstanden. Bronze (110 km /3100 hm), Silber (175 km / 4700 hm), Katzengold (225 km / 5600 hm) en Gold (260 km / 6500 hm).

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)